Újabb képeken a Google Pixel 6 és a Pixel 6 Pro szokatlan dizánja

0

Nem is olyan régen volt, hogy napvilágra kerültek azok a bizonyos renderek, amelyeken a Google Pixel mobilok legújabb generációja volt látható, és ezzel együtt lebukott a teljesen megújult hátlapi dizájnjuk is. Most jött egy újabb adag kép, amelyek megerősítik a Pixel 6 széria szokatlan külalakját.

Az új renderek nem mondanak ellent a korábbiaknak, a Google Pixel 6 továbbra is kameralyukba szerelt előlapi kamerát, valamint duál hátlapi képrögzítő egységet vonultat fel, utóbbi egy horizontálisan igazított kiépítésben foglal helyet.

A kamerákról egyelőre nem tudni semmit, de a képek forrása azt állítja, hogy a Google Pixel 6 képernyője 6,4 colos képátlóval, valamint egy a panel alá szerelt ujjlenyomat-olvasóval lesz felvértezve.

Bal oldalon van a SIM tálca, jobb oldalon pedig a hangerőszabályzó, valamint a bekapcsoló gombok, míg alul egy USB-C port foglal helyet a hangszórók és a mikrofon mellett. Fülhallgató kimenetet nem látni.

A Google Pixel 6 állítólag 8,9 mm vastag lesz, de a kameráknál ez 11,8 mm-re nő. Jó hír, hogy a készülék állítólag támogatni fogja az indukciós töltést is, illetve nem túl meglepő módon már gyárilag Android 12 rendszert fog futtatni.

Ami a Pixel 6 Pro modellt illeti, láthatjuk a készülék AMOLED érintőképernyőjét, amelynek 6,67 colos képátlója már bőven a phablet kategóriába pozícionálja a telefont, bár manapság inkább a kisebb méretű mobilok számítanak ritkaságnak.

Középre igazított kivágás ad otthont a szelfikamerának, a megjelenítő körül pedig határozottan vékonyabb keretek láthatók. A kijelző szinten magában foglalja majd az ujjlenyomat-olvasót is – állítja a képek forrása.

A Google Pixel 6 Pro hátoldalán összesen három kameramodul található, ezek mibenléte egyelőre szintén rejtély. Állítólag lesz köztük egy periszkópos konstrukció is, elsőként a Google Pixel telefonok történetében. A mobil 163,9 x 75,8 x 8,9 mm-es dimenziókkal rendelkezhet, de ahol a képrögzítő rendszer van, ott vastagság 11,5 mm lesz.

Még senki nem pletykálta ki, milyen lapkakészlet hajtja majd a mobilokat, de korábban már lehetett hallani arról, hogy a Google az Apple mintájára saját lapkát tervez, és majd ez kerül(het) a burkolatuk alá. A Google Pixel 6 Pro a hírek szerint támogatni fogja a vezeték nélküli töltést, akárcsak az alapmodell, illetve sztereó hangszórót kaphat.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid