Renderképeken a Meizu 15

0

Miután alig egy hete ismét feltűnt a Meizu 15 Plus, napvilágra került egy kisebb változat is, a Meizu 15. A készülékről kiszivárgott néhány render, amelyek alapján alkothatunk némi elképzelést az állítólagos telefon külalakjáról. 

A renderképeken látható telefonnak is egy vertikális kialakítású, két szenzoros kamerakészlete lesz, akárcsak a korábban lelepleződött Meizu 15 Plus-nak. Az elsődleges képrögzítő apparátus munkáját fázisdetekciós és lézeres autofókusz segíti, valamint egy 10 LED-es flash vaku. Ilyet először a Meizu Pro 6 Plus esetében láthattunk.

Az előlapot egy mindkét szélén hajlított megjelenítő uralja, pont ilyen kijelzője van a Samsung Galaxy S8-nak is, többek között. Egy kör alakú ujjlenyomat-olvasót láthatunk az alsó kereten, ami azért lehet érdekes, mert a Meizu M6s készülék esetében szoftveres gombra váltott a gyártó.

A Meizu 15 és a méretesebb Meizu 15 Plus várhatóan a következő hónapban debütál, a kínai gyártó ezzel fogja megünnepelni 15 éves jubileumát. Bizonyos pletykák szerint a készülékek ára 450 és 530 dollár között alakulhat.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid