Újabb képeken pózol a Nothing Phone (2a)

0

A Carl Pei által alapított Nothing hamarosan egy középkategóriás okostelefonnal rukkol elő, ami a Phone (2a) névre fog hallgatni. A készülék leleplezésére március 5-én kerül sor, és ahogyan közeledünk a jeles dátumhoz, úgy látunk és hallunk egyre többet a mobil specifikációiról, illetve formatervéről. Most újabb renderelt képek kerültek napvilágra, amelyeknek köszönhetően két színváltozatban, fehérben és szürkés feketében is megtekinthetjük az okostelefont.

A gyártó korábban is kétféle árnyalatot kínált készülékeihez, az egyik mindig egy világosabb, a másik pedig egy sötétebb színvilágot képviselt. Ettől a Phone (2a) sem fog eltérni. A képeken jól látható a hátlapon lévő kettős kamera, amely egyedi megjelenést kölcsönöznek a telefonnak.

Szintén szemügyre vehetjük a Glyph interfészt, amely három elemből áll, illetve azt is észlelhetjük, hogy ez a készülék képtelen lesz a vezeték nélküli töltésre. Sehol nincs az a tekercs, amely a Nothing Phone (1) és Phone (2) belsejében megtalálható volt. Nyilván valahol meg kellett húzni a nadrágszíjat, hogy az a bizonyos kedvező vételár összejöhessen, amire mindjárt visszatérünk.

A képeken nem kapunk teljes rálátást a képernyőre, de úgy tűnik, hogy a kijelző körüli keretek vékonyak és szimmetrikusak lesznek. Örömteli, hogy a Nothing nem veszti el a szépérzékét, akkor sem, ha olcsóbb készülékek fejlesztéséről van szó. A telefon fehér változatán a bekapcsoló és hangerőszabályzó billentyűk elütnek egymástól, ez a kialakítás egyeseket egy pandára emlékeztethet.

A gyártó korábban már hivatalosan is megerősítette, hogy az okostelefon meghajtásáról egy egyedi tervezésű MediaTek Dimensity 7200 Pro nevű lapkakészlet fog gondoskodni. Egy korábbi szóbeszéd szerint a mobil 8 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel szerelt változata mindössze 349 euróba kerül majd, míg a 12 GB operatív memóriával és 256 GB háttértárral ellátott konfigurációt 399 eurós áron küldik forgalomba.

135 és 155 ezer Ft-os összegekről van szó a jelenlegi árfolyamok szerint, vagyis a Nothing Phone (2a) tényleg nem fogja térdre kényszeríteni a családi költségvetést. A március 5-ei leleplezés egyre közelebb kerül hozzánk, talán addig még hallunk valami érdekeset a készülékről, addig pedig lehet gyönyörködni ezekben a renderekben, illetve újra lehet olvasni a korábbi cikkeinket, ha szeretnétek jobban is megismerni a készülék várható jellemzőit.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid