Újabb keret nélküli mobil a Sharp jóvoltából!

0

Idén a Sharp mindenkit meglepett AQUOS Crystal nevű 5 hüvelykes, (szinte) káva nélküli mobiljával, amit az Egyesült Államokban is piacra dobott. Most megérkezett a feljavított változat, az AQUOS Crystal X, amit ma lepleztek le Japánban, az előrendelés pedig már holnaptól megkezdődik. Az árakat még egyelőre nem tudni, de a fontosabb specifikációkat már igen.

Sharp-AQUOS-Crystal-X

Az előd még egy középkategóriás eszköznek volt tekinthető, de az újabb modell minden szempontból a csúcsmobilok felé konvergál. 5.5 hüvelykes Full HD kijelző, VoLTE, Harmon Kardon hangtechnológia, Qualcomm Snapdragon 801, 2 GB RAM, 16 GB belső tárhely, 2610 mAh-s akkumulátor – nagyjából ezt lehet várni a Sharp újdonságától.

Sharp-AQUOS-Crystal-X

A hátlapon 13 megapixeles kamera található egy flash villanó társaságában, elől pedig egy 1.2 megapixeles modul. 139 x 73 x 11 mm-es méretei miatt az AQUOS Crystal X jóval kompaktabb (de vastagabb), mint a hasonló kijelzőméretű készülékek, példának okáért a szintén 5.5 colos LG G3 146.3 x 74.6 x 8.9 mm-es. A mobilnak háromféle színvariánsa lesz, de mindegyiken Android KitKat operációs rendszer fog futni. Nemzetközi értékesítésről egyelőre nem tudni, de ilyen-olyan webshopokból úgyis beszerezhető lesz a készülék.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid