Újabb legendás Nokia telefon tér vissza hamarosan

0

A HMD felhagyott a Nokia okostelefonokkal, a jövőben a saját márkás készülékekre koncentrálnak, a hagyományos “butamobilok” szegmensében azonban egyelőre tovább viszik a Nokia nevet. Hamarosan jöhet egy újabb ilyen modell, ami egy 25 éves nyomógombos telefon újrakiadása.

A HMD nemrég kitett egy posztot az X-re, amelyben egyrészt arra utalnak, hogy 25 éve jelent meg a Nokia 3210, másrészt arra, hogy májusban visszatér az “ikon”.

Az információkat összerakva viszonylag egyértelművé válik, hogy a HMD egy új, modernizált Nokia 3210-et fog kiadni. Ez egyáltalán nem egy meglepő fejlemény, számos hasonló megmozdulása volt már a HMD-nek, kezdve a 3310 új változataival, amelyek 2018-ban jelentek meg.

Mivel a 3G hálózatokat már sok helyen felszámolták, szinte biztosra vehető, hogy egy 4G-s modell érkezik, talán Nokia 3210 4G néven, mást azonban egyelőre nem tudni a telefonról. Mondjuk olyan túl sok érdekességre nem számítunk, a legnagyobb kérdés az, hogy hogyan modernizálják a 3210 ikonikus dizájnját.

Az 1999. március 18-án megjelent Nokia 3210 nem csak azért volt érdekes egyébként, mert a szintén legendás 3310 elődje volt. A Nokia 3210-ben jelent meg elsőként a csengőhang szerkesztő, és a kiálló antennát is itt tüntették el. Illetve ott volt a mobilon a Snake, ami az elkövetkezendő évek meghatározó játéka lett.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid