Új modellel gyarapodik a Honor X40 széria

0

A múlt hónapban debütált a Honor X40, az új széria egyelőre csupán az alapmodellből áll, ám hamarosan egy újabb okostelefon csatlakozhat. Ha minden igaz, akkor a mobil neve Honor X40 GT lesz, az érkezéséről már egy ideje beszélnek a kínai közösségi médiában, és ha minden igaz, akkor egy korábbi zászlóshajó lapkakészlet hajthatja majd.

A Honor X40 GT belsejében Snapdragon 888 lapkakészlet teljesíthet szolgálatot, ez a chipset hajtotta 2021 első felében az Android operációs rendszert futtató prémium okostelefonokat, de az igazság az, hogy még most is rendkívül potens, 5G kapcsolatokat támogató konstrukcióról van szó.

A CPU-kiépítés áll egy nagy teljesítményű Cortex-X1 magból, amely 2,84 GHz-es órajelen pörög, három Cortex-A78 magból, amelyek 2,42 GHz-en dolgoznak, illetve ott van a négy energiahatékony Cortex-A55, amelyek 1,8 GHz-en duruzsolnak. A grafikus gyorsítást az Adreno 660 GPU végzi.

A Honor X40 GT kapcsán azt beszélik, hogy még ebben a hónapban bejelentésre kerület, ez lesz az X40 sorozat teljesítménycentrikus modellje. A mobil érkezéséről valamelyest elveheti majd a figyelmet az, hogy két másik okostelefont is bejelentenek a Honor munkatársai, az egyik a V80 (és esetleg a társai), valamint a hajlítható képernyős Magic V2.

Ezekről a készülékekről egyelőre nem nyilatkoztak a bennfentesek, így jelen pillanatban sejtésünk sincs, hogy milyen hardveres jellemzőkkel érkezhetnek majd. Ha viszont ezek a telefonok mind befutnak októberben, akkor valószínűleg már az elkövetkezendő napokban is hallani fogunk róluk.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid