Újabb Oppo mobilok érkeznek!

0

A kínai Oppo két újabb taggal fogja bővíteni az R sorozatot. A készülékek eddig ígéretesnek látszanak, legalábbis azon specifikációk alapján, amelyek a TENAA oldalán tűntek fel.

oppo-r8200

A két újdonság – az R8205 és az R8200 – lényegében teljesen megegyező tulajdonságokkal bír. Mindkettőben helyet kapott egy LTE modem, tehát a gyors internetezés lehetőségétől az otthonunk falain kívül sem kell lemondanunk. Dizájn terén az Oppo R1-et idézi a két készülék, amelyek között a szignifikáns különbség az, hogy az R8205 a CDMA hálózatokat fogja támogatni. Ezt leszámítva tényleg teljesen egyformák: 5 colos kapacitív kijelző HD felbontással, nyolcmagos Cortex A7-es processzor 1.5 GHz-es órajellel, 2 GB RAM és 16 GB belső tárhely.

oppo-r8200-1

A készülékek kifejezetten légiesek lesznek a 140.6×70.1×6.85 mm-es dimenzióijukkal, valamint a 130 grammos tömegükkel. A mobilok egy SIM-et fogadnak, előlapi kamerájuk 5, a hátlapi pedig 13 megapixeles, és támogatni fogják a 4.0-ás Bluetooth szabványt. Árakról és megjelenési időpontokról egyelőre nem tudni semmit, de mivel átmentek a TENAA protokollján, valószínűleg utóbbira már nem sokat kell várnunk.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid