Újabb pletykák a Xiaomi Mi 7-ről

0

Ismételten az értesülések kereszttüzébe került a Xiaomi következő csúcstelefonja és egyben zászlóshajója, a Mi 7. A legújabb szóbeszédek szerint a telefon egy fölöttébb hasznos és praktikus funkcióval gazdagodhat az elődökhöz képest, ami nem más, mint a vezeték nélküli töltés lehetősége. 

A mobilnak üvegből lesz a hátlapja, ami tökéletesen megfelel a kábelektől mentes töltési opció applikálásához, legalábbis ha hihetünk az új híreknek. A források állítása szerint a telefon a 7.5 wattos töltést is támogatni fogja, ami megfelel az Apple által gyártott iPhone-ok szintjének, ezek az eszközök a legutóbbi firmware frissítés óta képesek erre a bravúrra. A jelentések szerint a Xiaomi ugyanazt a Broadcom chipet és NXP transzmittert használhatja, ami az almás mobilok esetében már garancia a minőségre.

Koncepció

Ha az állítósok mögött van valóságtartalom, akkor a Mi 7 a Qi Specification Version 1.1 szabványt fogja használni, ami valóban támogatja a 7.5 wattos töltést. Nem ez a metódus a leggyorsabb, a 15 wattos sokkal sebesebb töltést biztosít, ám a komoly hőtermelés a folyamat során több szempontból aggasztó lehet. A lassabb megoldás tökéletes módszer lehet a gyártók számára, hogy okuljanak a tapasztalatokból és biztonságossá tegyék a gyorsabb töltési megoldást.

Ha esetleg valaki lemaradt volna az eddig pletykákról, úgy tudjuk, hogy a Mi 7 egy 6.01 colos Samsung által gyártott megjelenítőt fog kapni 18:9 képaránnyal, 16 megapixeles duál kamerával, 6 vagy 8 GB RAM-ot, valamint Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészletet. A korábbi információk hátlapi ujjlenyomat-olvasóra utalnak, de újabban az szivárgott ki, hogy a biometrikus szenzort már a kijelzőbe építik az ázsiai mérnökök.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid