Új processzort kaphat a Galaxy Note 8

0

Ahogy közeledik a bemutató, egyre több a hír a Galaxy Note 8-ról, most például a processzorral kapcsolatban érkeztek érdekes információk.

A legfrissebb pletykák szerint a Galaxy Note 8 egy eddig ismeretlen processzort, név szerint a Snapdragon 836-ot kapja, ami a Galaxy S8-ban is megtalálható Snapdragon 835-től egy kicsit erősebb lehet a magasabb órajelek miatt. Mivel ez az első alkalom, hogy erről a lapkáról hallunk, ezért érdemes némi fenntartással kezelni a hírt, de tavaly is kiadták a Snapdragon 820 után a 821-et, tehát nem tűnik annyira elrugaszkodottnak az elképzelés.

Egyébként a forrás szerint az LG V30 és a Google Pixel 2 is Snapdragon 836-tal érkezik, de a Note 8 kapja meg elsőként a chipsetet.

Koncepció

A Galaxy Note 8 egyik legnagyobb újítása egyébként a hátlapi duál kamera lehet, és sajnos úgy néz ki, hogy a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót most sem sikerül megoldani, így ezúttal is a hátlapra kerül a szenzor. A kijelző a hírek szerint 6.3 colos lesz, azaz csak minimálisan nagyobb, mint az S8+ esetében, és ezúttal is egy vékony kerettel ellátott, hajlított “Infinity Display” panelt kapunk 18.5:9-es képaránnyal.

A bemutató várhatóan augusztus végén vagy szeptember elején lesz, kíváncsian várjuk a további részleteket.

via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid