Újabb rendereken tündököl a Huawei P10

0

A kínai Huawei valószínűleg Barcelonában fogja leleplezni a P10-et, ha minden igaz február 26-án, az MWC expón. Ennek megfelelően egyre több kiszivárgott adat, valamint kép lát napvilágot, ahogyan közeledik a jeles dátum. Most ismét rendereknek örülhetünk. 

Három friss renderelt kép tűnt fel, amelyeken a kínaiak zászlóshajója látható, természetesen a forrás is kínai. Megtekinthető rajtuk az előlapon található ujjlenyomat-olvasó, ami már csak azért is fontos, mert az érzékelő helye korábban igencsak vita tárgya volt a különféle pletykákban.

Eddig volt, hogy elől lehetett látni, de akadt olyan fotó, amin a hátlapon bukkantunk a biometrikus szenzorra. Persze amit itt látunk, arra még nehéz volna azt mondani, hogy ez a végleges fázisa a fejlesztésnek, vagy akár azt, hogy teljesen biztos a valódisága.

Amit még lehet látni az új rendereken, hogy a P10 egy mindkét oldalán enyhét ívelt érintőképernyőt fog kapni, és a már korábbi generációknál jól bevált duál hátoldali kamerákat is szemügyre lehet venni. Akárcsak a jelenlegi Mate 9, illetve P9 okostelefonoknál, a kamerarendszer magán viseli a Leica márkajelzését.

Duál LED villanó, lézeres autófókusz – ezek mind-mind részei az összképnek. A fotón látható készülék a VIC-AL00 modellszámot viseli, és TD-LTE támogatottságot élvez, ezért ez vélhetően a China Mobile nevű ázsiai szolgáltató számára került legyártásra. A P10-ről úgy tudni, valamikor márciusban vagy áprilisban jelenik meg, és a belsejében Kirin 960 lapkakészlet, valamint 6 GB RAM lesz – állítólag.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid