Fejlett mesterséges intelligenciával jön a Samsung Galaxy S8

0

A Samsung már korábban megerősítette, hogy következő zászlóshajója – vagyis a Galaxy S8 – egy mesterséges intelligenciával működő szolgáltatással fog érkezni. Különféle jelentések arra engednek következtetni, hogy egy új digitális asszisztensről van szó, ami a Bixby nevet viseli majd. A vállalat most újabb információkat osztott meg a telefonhoz készülő mini-Skynetről.

Tehát újabb részletekkel gazdagodtunk a digitális asszisztenst illetően, ami a Samsung Electronics alelnöke, Rhee In-jong szerint nem lesz kevesebb, mint egy nyitott mesterséges intelligencia platform. A jelenlegi Galaxy okostelefonoknak különféle alkalmazásokra van szüksége ahhoz, hogy kielégítsék a felhasználók igényeit, például ha pizzát akarnak rendelni, vagy bármi ilyesmi. Ehhez képest az új mesterséges intelligencia lehetővé teszi majd, hogy a készülék magától megycsinálja, amit szeretnének – legalábbis ezt állítja a koreaiak fejese.

Rhee korábban azt mondta, hogy az asszisztens lehetővé teszi harmadik féltől származó szolgáltatások használatát, mégpedig teljesen zökkenőmentesen. A fejlesztők feltölthetik saját szolgáltatásukat a rendszerbe. A Samsung ha nem tesz semmit, az MI akkor is egyre fejlettebb és okosabb lesz minden egyes hozzáadott lehetőséggel, opcióval, amelyek a külsős partnereknek köszönhetően gazdagítják az új fejlesztést.

Nem hivatalos források szerint egyébként egy dedikált gomb is kerülhet az új csúcsmodell oldalára, amellyel az említett asszisztenst tudjuk majd indítani.

Reméljük a Galaxy S8 nem fog szenvedni azokban a problémákban, mint a nagy port kavart Galaxy Note 7, hiszen mind tudjuk, hogy a robbanó akkumulátorok egy folyamatosan fejlődő MI-vel kombinálva hová vezethetnek…

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid