Az AnTuTu buktatta le a Samsung Galaxy C7-et

0

Napokkal ezelőtt bújt elő a homályból a Samsung Galaxy C széria első tagja, az SM-C5000, ami megannyi pletyka és értesülés főszereplője mostanában. A Galaxy C5 mellett a dél-koreaiak állítólag dolgoznak egy másik C szériás készüléken, ráadásul a C7 létezését már egy AnTuTu adatlap is alá tudja támasztani.

A tesztapplikációval közelebbi kapcsolatba került telefon az SM-C7000 modellszámot viseli. Megjelenítője az AnTuTu adatbázisa szerint Full HD felbontású lesz, amelynek működéshez a nyers erőt egy Qualcomm Snapdragon 625 chipset biztosítja majd. A rendszermemórián nem lesz spórolás, 4 GB-ot zokszó nélkül a mobilba pakoltak a koreai mérnökök, míg a belső tárhelyet 32 GB-ra szabták.

galaxy c7 antutu

A kamerakiépítés egy 16 megapixeles elsődleges szenzorból, valamint egy előlapi 8 megapixeles egységből áll. A tesztelés ideje alatt Android 6.0.1 rendszer futott a telefonon. Természetesen az AnTuTu pontszám is kiderült, ami egy kicsivel túllépi a 60 ezret.

galaxy c7 antutu

Amennyiben eddig még nem hallottál az újdonságokról elárulom, hogy a Galaxy C sorozat állítólag a következő hónapban debütál, és nagy valószínűséggel fémházas mobilokat takar majd.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid