Újabb Samsung Galaxy S5 kapta meg az Android 6.0.1-et

0

Előző hónapban a dél-koreai Samsung sokakat meglepett azzal, hogy hozzáférhetővé tette az Android 6.0.1-es frissítést néhány Samsung Galaxy S5 készüléken. Bár az akkori eset valószínűleg egy véletlennek volt köszönhető, most újabb S5-re jutott el az update, igazolva, hogy a régebbi zászlóshajót birtoklók sem maradnak le a legújabb rendszerről. 

A Samsung ebben a percben is gőzerővel teszteli a Marshmallow rendszert az aktuális csúcsmodelljeire, és nem kis meglepetést okozott a régebbi Galaxy S5 frissítésének ily korai feltűnése. Most pedig valaki Franciaországban megkapta az S5 mobiljára a 6.0.1-et, mégpedig OTA-n keresztül. A készülék az SM-G900F modellszámmal bír, és az itt látható képernyőképekről az is kiderül, hogy már a januári biztonsági patch-ek is részét képezik a szoftvernek.

s5 marshmallow

Ez azonban csak egy egyedi eset, és egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor indul meg a készülék hivatalos frissítése. A legutóbbi információk szerint a Note 5 és az S6 edge+ februárban kaphatja meg az új szoftvert, az S6 modellek talán márciusban, a Note 4 és az S5 pedig áprilisban frissülhet.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid