Újabb videót posztolt a Xiaomi a hajlítható mobiljáról

0

Már nem lehet messze a Xiaomi első hajlítható mobiljának debütálása, ugyanis a gyártó egy ideje már promózza a készüléket, és most közzé is tettek egy friss videót, amelyen működés közben látható.

Először januárban bukkant fel az újdonság, ami talán a Mi Fold vagy a Mi Flex nevet kapja, de erről egyelőre nincs semmi hivatalos infó. A mobilt a jelenlegi megoldásokkal ellentétben nem egy, hanem két helyen is be lehet hajtani, ráadásul kifejezetten vékonynak tűnik (és még megvastagodott rész sincs rajta).

Érdemes megnézni az alábbi rövid videót, amit eredetileg a Xiaomi hivatalos Weibo-oldalán tettek közzé, majd valami feltöltötte YouTube-ra is. Lehetséges, hogy még nem teljesen végleges a termék, de már abszolút működőképesnek tűnik.

A készülék valószínűleg egy 7-8 col körüli, 3:2-es képarányú kijelzővel rendelkezik szétnyitott állapotban, a két oldalát hátra hajtva pedig egy kompakt eszközt kapunk, amit könnyen zsebre lehet vágni. A panel természetesen OLED lesz, állítólag egy kevésbé ismert vállalat, a Visionox Technology gyártmánya. Hardveresen pedig minden bizonnyal Snapdragon 855-öt kapunk majd 10 GB RAM-mal, tehát versenyképes lesz a mobil a konkurens termékekkel.

Koncepció (forrás: LetsGoDigital)

Ami pedig a legjobb hír, hogy a Xiaomi mobilja mindössze 999 eurós árcédulát kaphat, ami vagyis kevesebb, mint felébe kerül majd a Galaxy Foldnak vagy a Mate X-nek.

Korábbi videó a telefonról:

Via GSMArena, LetsGoDigital

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid