Újabb Xiaomi mobilok kapják meg a MIUI 12.5 frissítést

0

A Xiaomi még egy decemberi rendezvény keretein belül jelentette be a MIUI rendszer legújabb változatát, a MIUI 12.5 verziót. A vállalat azóta a globális frissítéssel kapcsolatos ütemtervezetet is megosztotta. Kínában a Mi 11 készülékek tulajdonosai már örülhetnek a friss interfésznek, hiszen az korábban e hónapban hozzáférhetővé vált, és most a MIUI hivatalos Weibo oldalán újabb jó híreket tettek közzé: további okostelefonokra érkezik meg az új felület.

A Xiaomi Mi 11 mellett most már olyan készülékek is megkapják a MIUI 12.5-öt, mint a Mi 11 Ultra, a Mi 11 Pro, a Mi 10 Ultra, a Mi 10 Pro, a Mi 10 és a Mi 9 SE. Az említett mobilok esetében a kínai felhasználók vagy manuálisan a Beállítások megfelelő menüjében maguk eszközölik a telepítést, vagy megvárják, amíg a rendszer OTA módon is hozzáférhetővé válik.

A frissítés hivatalos dátuma április 30., ám úgy tűnik, a Xiaomi fejlesztőinek sikerült mindent véglegesíteni jóval a határidő előtt, így a várnál korábban kezdődhet a szoftver terjesztése. A Kínán kívül elő felhasználók esetében továbbra is a korábbi Xiaomi közlemények érvényesek. Ezekben az áll, hogy az első MIUI 12.5 frissítést megkapó okostelefonok a Mi 11, a Mi 10T, a Mi 10T Pro, a Mi 10, valamint a Mi 10 Pro modellek lesznek. Ezek a készülékek még ebben a hónapban, de legkésőbb májusban megkapják az új szoftvert. Júniusban további telefonok csatlakoznak majd a globális frissítéshez.

Kapcsolódó cikkek:

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid