Januári akciók a Geekmaxi oldalán

0

Igazából minden alkalom kiváló arra, hogy egy remek akciót indítsunk útjára – valahogy így gondolkodhatnak a Geekmaxi webáruház munkatársai, akik az új évet egy friss és ropogós promócióval szeretnék köszönteni. Az ázsiai webáruház leárazásai között háztartási eszközök, szórakoztatási cikkek és még egy csomó más érdekesség is megtalálható, ráadásul mindent európai raktárról küldenek, így gyorsan és vámmentesen megérkeznek a rendelések.

A Geekmaxi termékei kivétel nélkül európai raktárból jönnek, ami egyet jelent a gyors szállítással, valamint azzal, hogy mentesülünk az extra kiadások alól. A januári akciók között lesznek háztartási eszközök, robotporszívók és vezeték nélküli megoldások, kondigépek, elektromos járművek, stb.

Amennyiben használjátok a NEWGEEKMAXI kupont, minden termékre szerezhettek egy 3 százalékos extra kedvezményt. Az újévi akciók teljes választéka az alábbi linken tekinthető meg, jó nézelődést kívánunk:

Természetesen most sem maradnak el a kiemelt ajánlatok, ezúttal is vannak olyan portékák, amelyekre a Geekmaxi csapata szeretné külön felhívni a figyelmet. Ezeket az alábbiakban soroljuk fel.

Prosenic 850T robotporszívó 159,99 eurós áron, vagyis nagyjából 47 063 forintért a 6n6FRGxB kuponnal.

Xiaomi Roidmi Nex 2 Plus X30 vezeték nélküli porszívó 343,99 eurós, vagyis cirka 122 819 forintos áron az iMiJbgkr kupon felhasználását követően.

Xiaomi Dreame D9 robotporszívó 279,99 euróért, ami magyar pénzben nagyjából 99 991 forintot jelent, de csak ha használjuk a TRAMVCJX kódot vásárlás előtt.

Következzék még egyszer a Geekmaxi újévi akciójának linkje, mindenkinek jó nézelődést, vásárlást kívánunk!

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid