Újévi szoftver kiárusítás 2022

0

Nagy újévi akciókat indított a szoftvereket árusító Godeal24, most néhány napig jelentősen áron alul lehet lecsapni különféle Microsoft Office és Windows verziókra, de más népszerű szoftverek is vannak a kínálatban.

A Godeal24 csapata 2022-es újévi kiárusítást tart, érdemes megnézni a kínálatot, rengeteg Microsoft termék lett olcsóbb.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

2022-es újévi szoftver kiárusítás

Ezek kupon nélküli villámakciók, ritka jó árak vannak.

Kiemelt Microsoft Office akciók:

Kiemelt Windows akciók:

Windows + Office együtt 62%-kal olcsóbban

GOLE62 kuponnal az alábbi árakon kapod meg a csomagokat:

Windows verziók fél áron

GOLE50 kuponnal az alábbi árakon kapod meg a szoftvereket:

62%-os kedvezmény további szoftverekre

GOLE62 kuponnal az alábbi árakon kapod meg a szoftvereket:

Egyéb akciós szoftverek

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

A rendelés után nem sokkal emailben fogod megkapni a vásárolt szoftverkulcsot, és a hozzá való instrukciókat, mint például a szoftver letöltési linkje.

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is (az első oldalon a Cwalletco opció jelenik meg, ezen belül lesz majd több opció), és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid