Ujjlenyomat-olvasót kaphat a Xiaomi Mi5

0

A kínai szabadalomhivatalból származó értesülések nyomán okkal feltételezhetjük, hogy a Xiaomi következő csúcsmodellje egy ujjlenyomat-olvasó szenzort kaphat, melyet a kijelző alatti Home gomb belsejébe szerelnének bele. Így a Xiaomi Mi5 olyan készülékek mellé lenne odaállítható, mint az iPhone 6 vagy a Samsung Galaxy S6, amelyekben ez a funkció már integrálva van.

A napvilágra került szabadalmi bejelentés alapján az is kiderült, hogy nem csupán a zászlóshajó, de bizonyos középkategóriás készülékek is megkaphatják a szóban forgó biometrikus szenzort. Az eddigi pletykák alapján a Xiaomi Mi5 a következő specifikációkkal rendelkezhet: Qualcomm Snapdragon 805 (vagy újabb) chipset, 3 GB RAM, 64 GB-os belső tárhely, 5.2 hüvelykes, QHD felbontású kijelző, valamint egy 16 megapixeles hátlapi, és egy 8 megapixeles előlapi kamera.

A fáma szerint egy méretes, 3600 mAh-s akkumulátor is bekerülhet a készülék belsejébe, de ezeket a jellemzőket érdemes némi fenntartással kezelni, hiszen hivatalos bejelentés még nem történt.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid