Újra felbukkant az ismert kijelzőhiba több korábbi Samsung telefonon

0

Korábban is voltak már hasonló problémák, most viszont újra felbukkant több felhasználó is, akik arra panaszkodnak, hogy a telefonjuk kijelzőjén egy zöld csík jelent meg.

Az AMOLED kijelzők egyik többször előforduló hibája, hogy egy függőleges zöld vonal jelenik meg rajtuk, ami nem tűnik el újraindítás után sem. Általában Samsung telefonokkal kapcsolatban hallhattunk ilyesmiről, de más gyártóknál is előfordult az elmúlt években.

Ezúttal főként a Galaxy S21 széria tulajdonosai tapasztaltak hasonlót a beszámolók szerint, és sajnos egyelőre nem tudni a pontos okot. Egyeseknek a legutóbbi, áprilisban kiadott frissítés után romlott el a kijelzőjük, míg másoknál intenzívebb használat (pl. huzamosabb játék) és az ezzel járó melegedés állhatott a háttérben. A legtöbb eset Galaxy S21 Ultra és Galaxy S21 FE mobilokkal kapcsolatos, de természetesen más modellekkel is előfordulhat ilyen.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mennyire gyakori problémáról van szó, az is lehet, hogy csak néhány elszigetelt eset bukkant most fel, de azért volt jó pár panaszos, és nem is ez az első eset, hogy hasonló hibák jönnek elő. Ha valaki ilyet tapasztal, akkor mindenképpen érdemes jelezni a Samsungnak a hibát.

Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid