Kiszivárogtak a HMD Pulse specifikációi

0

Habár a HMD Global nem hagyott fel teljesen a Nokia márkajelzéssel, a jövőben csak úgynevezett feature phone-okat, vagyis hagyományos telefonokat gyártanak majd a finn gyártó égisze alatt, ami pedig az okostelefonokat illeti, ezentúl a saját márkás készülékeket próbálják majd előtérbe helyezni. Ezek közül az egyik, amely a HMD Pulse névre hallgat, nemrég kiszivárgott néhány renderelt kép társaságában a népszerű bennfentes, OnLeaks jóvoltából.

Az okostelefon az előzetes értesülések értelmében 6,56 hüvelykes IPS LCD megjelenítővel lesz felszerelve, amelyen HD+ felbontásban jelennek meg a tartalmak. A képernyő körüli keretek egészen vékonynak tűnnek, legalábbis a specifikációkkal publikált renderelt képeken.

A HMD Pulse belsejében Unisoc T606 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot 4 vagy 8 GB RAM társaságában. A belső tárhely várható kapacitása egyelőre nem ismert, az viszont igen, hogy a készüléken Android 14 operációs rendszer fut majd.

A HMD Pulse hátoldalán 13 megapixeles elsődleges kamera foglalhat helyet, amely mindenféle divatos mesterséges intelligencia funkcióval lesz felturbózva, az energiaellátás feladatát pedig egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor végzi. Ezeknek a jellemzőknek egy része már keringett az interneten, igazából csak az akkumulátor kapacitása és a hátsó kamera felbontása az új információ, de talán nem baj, ha összesítjük az eddig napvilágra került jellemzőket. A készülék egy trió tagja lesz, a testvérei a Pulse+ és a Pulse Pro nevekre fognak hallgatni.

Az okostelefont kék, fekete és rózsaszín árnyalatokban forgalmazzák majd. A formaterv egyébként hasonlít egy kicsit a korábbi Nokia márkajelzésű készülékekére. Például a Nokia C32 mintha közeli rokona lenne a HMD saját márkás mobiljának.

A HMD Pulse széria bemutatójára elvileg egészen júliusig kell majd várnunk, habár a legújabb spekulációk szerint az új modellek hamarosan felbukkanhatnak az indiai piacon. A gyártó egy másik hármassal is készül, ezek a Legend, a Legend+ és a Legend Pro modellek lesznek. Elvileg ezek is júliusban mutatkoznak be, de pontosabbat jelenleg nem tudunk.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid