Újra EU raktáron a Xiaomi M365 elektromos roller (frissítés: új kupon!)

0

Remek hírünk van, ugyanis újra elérhető európai raktárról a népszerű Xiaomi M365 elektromos roller, méghozzá egész jó áron. Egy igazán praktikus, nagy teljesítményű eszközről van szó, amivel akár a tömegközlekedés nehézségeit is kiválthatjuk. (Frissítés: kupont is kaptunk hozzá, a cikk végén találod!)

Xiaomi M365 elektromos roller hatalmas népszerűségnek örvend világszerte, hiszen egy igazi prémium termékről van szó, összehajthatósága miatt könnyű szállítani, ráadásul akár 30 km-t is megtehetünk vele egyetlen töltéssel. A gyorsasággal sem lesz gondunk, mivel akár 25 km/h-s sebességre is képes.

A remek üzemidőt egyébként több mindennek köszönheti. Egyrészt a hatalmas akkumulátorának, amivel remekül gazdálkodik, másrészt a kinetic energy recovery systemnek, amely segítségével menet közben képes valamennyire visszatölteni az akkut, méghozzá a kinetikus energia átalakításával, amiből elektromos energiát nyer. A töltöttséget egyébként egy 4 ledes indikátoron követhetjük figyelemmel, nehogy beleszaladjunk a lemerülésbe.

A fékezéssel sem lesz gondunk, mivel ABS rendszert is kapott a Xiaomi M365, a 8.5 colos kereket pedig úgy alakították ki, hogy mindenféle úthoz remekül alkalmazkodjon, és ellátták rázkódásvédelemmel is. A duál fékrendszernek köszönhetően ráadásul gyorsan meg tudunk állni, amennyiben ez szükséges.

További érdekes és hasznos extrákat is kapunk ez eddigieken kívül. Telefonos applikáción keresztül tudjuk monitorozni szokásainkat, és a teljesítményadatokat. Az éjszakai közlekedés sem okozhat gondot, mivel elöl és hátul is lámpával látták el. Összehajtása egyébként pofonegyszerű, és nagyjából 3 másodpercet vesz igénybe.

Xiaomi M365 elektromos roller jelenleg fekete változatban rendelhető a Tomtop webshopjában EU raktárról (német raktárat ír az oldal, de elvileg Lengyelországból vagy Magyarországról szállítanak). Az ár 459.99 dollár, és erre már semmilyen plusz költség nem jön rá. További részletek és rendelés az alábbi linken:

Frissítés:WD5151 kuponnal 450 dollárra csökken az ár!

A készlet korlátozott, és gyorsan fogy a termék, érdemes időben lecsapni rá, ha szeretnél egy ilyet!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid