Újra megjelenhet a Galaxy Note 7

2

Nem gondoltuk volna, hogy a kétszer is visszahívott, totális bukásnak elkönyvelt Galaxy Note 7-ből még lesz valami, de friss pletykák szerint újra forgalomba kerülhet a készülék egy apró módosítással.

Hankyung.com jelentése szerint a Samsung azt tervezi, hogy újracsomagolt Note 7-eket dob piacra olyan fejlődő országokban, mint India vagy Vietnám. A készülék azonban kisebb, 3200 mAh-s aksit kaphat, szemben az eredeti modellel, amiben 3500-as telep volt.

Ha emlékeztek, a Samsung hivatalos közleményéből az derült ki, hogy az akkumulátorok gyártási hibája miatt kapott lángra néhány Galaxy Note 7, de a túlzottan szűkös dizájn is közrejátszhatott, azaz hogy épphogy csak befért az aksi a neki szánt helyre. Egy kisebb telep ezért mindenképpen biztató lehet, reméljük ezekkel már nem lesz semmi gond – feltéve persze ha egyáltalán igaz a hír.

Mindenesetre a Note 7 egy remek készülék lett (volna), azaz mindenképpen lenne rá kereslet, ha újra piacra dobnák, főleg ha az eredetinél kedvezőbb áron. A forrás szerint egyébként csak június környékén kezdik majd el árulni az újracsomagolt Note 7-eket.

forrás, via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid