Kiárusítás: Ulefone mobilok, Xiaomi powerbank, vezetéknélküli töltő

3

Az Ulefone egy viszonylag ismert kínai telefonmárka, és amellett, hogy a készülékeiket igen kedvező áron adják, az összes telefonjuk nemzetközi LTE támogatással bír, így hazánkban is gond nélkül használhatók. Most számos Ulefone mobil kapható leárazva a Banggood weboldalán, érdemes szétnézni! (A cikk végén pedig két másik remek akciót is mutatunk.)

Az összes akciót ezen az oldalon találod, de mi is kiemelünk pár ajánlatot. Kezdjük is mindjárt az Ulefone Power 3-mal, ami 6080 mAh-a aksival, 6 GB RAM-mal és rengeteg extrával bír, most ráadásul számos ajándék jár hozzá a kedvező ár mellé.

Az Ulefone MIX-et mi is teszteltük, és egy meglepően korrekt telefonról van szó, ami simán megállja a helyét a mindennapi használat során, az extravagáns kinézete miatt pedig vonzza a tekinteteket.

Ha pedig vízálló strapamobilt keresel, és nem akarsz rá sokat költeni, akkor az Ulefone Armor 2S egy kifejezetten jó alternatíva lehet a 160 dolláros árával.

Ezeken kívül akciós még az Ulefone MIX 2, az Armor 2, az S8 Pro, a T1 és a Power 2 is. Az összes mobilt ezen a linken éred el.

Van még két remek tartozék, amelyekre szintén érdemes lehet most lecsapni:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid