Masszív strapamobil jön 6 GB RAM-mal

0

A legtöbb strapabíró okostelefon bár ellenáll az ütéseknek, elemeknek, nagy részük hardveresen meglehetősen szerény felszereltséggel bír. Nem így az Ulefone Armor 2, ami hamarosan végre hivatalosan is forgalomba kerül.

Legalábbis erről szólnak a legújabb kínai pletykák, amelyeket egy a gyártó által kiadott videó is megerősít. Cikkünk főszereplője az igencsak pozitív fogadtatásban részesült Ulefone Armor közvetlen utóda, amit egyébként egyébként már az idei MWC kiállításon megmutatták a nagyközönségnek. A készülék kapott némi reflektorfény Hongkongban is, de azóta nem érkezett róla hír.

#UlefoneArmor2 is going to be officially announced in July, and now we can confirm that, it's powered by Helio P25 and will pack 6GB RAM, IP68 waterproof, NFC and front touch ID. What's more? It will be the global version of 27 frequency bands under of 6 telecom types supported.>>>ulefone.com

Közzétette: UleFone – 2017. június 27.

Amint az a videóból is kiderül, egy strapatelefonról van szó, mondhatni felső-középkategóriás hardverrel. A készülék lelke egy MediaTek Helio P25 lapkakészlet, és a mobilon Android 7.0 Nougat fut már gyárilag. A 2.6 GHz-en ketyegő processzor mellett 6 GB RAM is bekerült a burkolat alá.

A már említett készülékház az IP68 szabványnak megfelelően áll ellen a külső behatásoknak, de van előlapra szerelt ujjlenyomat-olvasó, sőt, az NFC kapcsolódási lehetőség sem maradt ki. A telefon akkumulátorának kapacitása pedig 4700 milliamperóra.

A pontos ár és a megjelenés ideje még nem ismert.

GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid