Már rendelhető az Ulefone MIX, és most nagyon jó áron kínálják

0

Újabb “keret nélküli” mobilt ajánlunk nektek, amely kedvező ára mellé egész korrekt belsőt kapott.

Az Ulefone MIX-ről már írtunk nektek, de mostanra elérhető lett a “keret nélküli” készülék, mely erősen a Xiaomi Mi MIX-re hajaz. 5.5 colos IPS kijelzőt kapunk, ami HD felbontással bír, és vékony keret határolja fent és két oldalt, emiatt elég kompakt a telefont.

Processzorból a már megszokott MT6750T teszi a dolgát, memóriából pedig 4 GB jutott bele, míg háttértárból 64 GB-ot kapunk, amit kedvünkre bővíthetünk egy memóriakártya segítségével.

Hátul a most divatos duál kamerás megoldással találkozhatunk, amit ráadásul a Sony által gyártott 13 MP-es, illetve 5 MP-es optikák képviselnek. Szemből egy 13 MP-es kamera felelős a szelfikért, ami felső keret híján az előlap aljára került.

Ulefone MIX

Akkumulátorból egy 3300 mAh-s egységgel rendelkezik a MIX, ami a jól optimalizált Android 7.0 rendszer és a kisebb felbontással bíró kijelző miatt 2 napos használati idővel kecsegtet. A 2 SIM kártya fogadására képes telefon támogatja az itthon használt B20-as LTE sávot, és az ujjlenyomat-olvasót sem spórolták le, ami a Home gombban található.

A Ulefone MIX jelenleg akciós a Tomtop websopjában, a YYMMIX1 kuponkóddal ráadásul további kedvezményt kapunk, így nagyjából nettó 37 ezer forintba kerül a készülék. Ha tetszik, és szeretnéd hogy még karácsony előtt megérkezzen, akkor nem érdemes sokat várni a rendeléssel, amit ezen a linken tudsz leadni.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid