A Google is beszólt az Apple-nek a friss reklámjában

1

Tegnap mutattuk meg a Samsung zseniális videóját, amely az összes eddigi iPhone-t kifigurázza, és most a Google is előállt egy hasonló reklámmal.

A Samsung videója teljes egészében az iPhone-ok hibáival foglalkozik, a Google azonban kicsit visszafogottabban állt a témához. A keresőóriás egy remek hangulatú reklámot készített a Pixel 2 telefonokhoz, de azért ők sem bírták ki csipkelődés nélkül.

A Google az iPhone-ok véges tárhelyét kritizálja, ezért bevágta a videóba az iOS-es “megtelt a tárhely” rendszerüzenetet. Ezzel szemben a Pixel 2 mobilok korlátlan felhőtárhelyet kínálnak a fotóknak és videóknak, mégpedig eredeti minőségben.

A videóban többek között olyan előnyök kerülnek kiemelésre a Google telefonjaival kapcsolatban, mint a vízállóság, a gyorstöltés, az Edge Sense, az egyre okosabb Google Asszisztens, vagy a kiváló kamera, ami éjszaka is részletgazdag képeket készít, és remek optikai képstabilizátorral bír.

Persze a Pixel 2 telefonok startja sem lett problémamentes, voltak panaszok a kijelzőre, és olyan is előfordult, hogy valaki operációs rendszer nélkül kapta meg a mobilját. Kezdeti gondok azonban szinte minden telefonnál vannak, és reméljük, hogy a Google gyorsan javítja ezeket.

forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid