Ulefone MIX előrendelési akció

0

Az Ulefone sem akart kimaradni a sorból, és máris előrendelhető a saját “keret nélküli” MIX készüléke, amit most akciós áron kínálnak.

A már ismerős dizájn még most is nagyon tetszetősnek tűnik. Egy 5.5 colos HD felbontású kijelző uralja az előlapot, és a kompakt méret, valamint a kerekítések miatt egy kézbe illő telefont kapunk.

A már jól ismert MTK6750T processzor került bele, és 4 GB memóriával rendelkezik, emellett pedig 64 GB tárhelyet kapunk, amit akár 256 GB-os kártyával is tudunk bővíteni.

Hátul duál kamera teljesít szolgálatot, egy 13 megapixeles, és egy 0.3 megapixeles optika személyében, ez utóbbi 5 MP-re van interpolálva, és emellett dupla LED-es megoldás segíti az éjszakai fotózást. Szemből egy 8 megapixeles modul található (13 MP-re interpolálva), ami a fenti keretnélküliség miatt a MIX jobb alsó sarkába került. Akkumulátorból 3300 mAh-sat építettek be, így átlagosan 2 napos használat várható.

A telefon 2 SIM kártyát fogad, és támogatott az itthon használatos B20-as LTE sáv is. A Home gombban megtalálható a szokásos ujjlenyomat-olvasó is, amivel 0.1 másodperc alatt fel tudjuk oldani a telefonunkat. Androidból a 7.0-s gyári verzióval érkezik a készülék, amit a gyártó néhány extrával még ki is egészített.

Az Ulefone MIX most 30 dolláros kedvezménnyel rendelhető elő a Banggood jóvoltából, és mellé 30 dollárnyi ajándékot is kapunk (tok, kijelzővédő, gyűrűs támaszték). Ha megtetszett a készülék, akkor itt tudjátok megrendelni.

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid