UMi Zero – hazánkban is megjelent a szupervékony kínai csoda

0

Korábban már beszámoltunk egyszer az UMi Zero nevű mobilról, ami egy igazán egyedi és különleges kínai modell. Szupervékony, prémium kialakítás, gyönyörű AMOLED kijelző és korrekt hardver jellemzi a készüléket, ami mostantól nálunk is megvásárolható hivatalos úton.

Kezdjük is mindjárt a külsőségekkel. Az UMi Zero mindössze 140 grammot nyom és 137.4 x 66.3 x 6.4 mm-es méretekkel rendelkezik, azaz még az iPhone 6-nál is érzékelhetően vékonyabb.

UMi-Zero-3

Attól persze nem kell félnünk, hogy a készülék könnyen meghajlana a zsebünkben, hiszen egy igen masszív kialakítást kapunk: elől-hátul karcálló Gorilla Glass 3 üveglap borítja a mobilt, a keret és a váz pedig fémből van.

UMi-Zero-2

A kijelző szerepét egy 5 colos ful HD-s Super AMOLED panel tölti be, ami gyönyörű színeket és tűéles képet (440 ppi) garantál. A hardverre sem lehet panaszunk, hiszen a 8 magos, 2 GHz-es MediaTek MT6592T chipset duruzsol a készülék belsejében, amihez 2 GB RAM is jár.

UMi-Zero-7

A belső tárhely 16 vagy 64 GB-os, változattól függően. A készülék egyébként Dual SIM-es, de az egyik kártyahely microSD kártyát is fogad, ami sokaknak jó hír lehet.

UMi-Zero-5

Kamerák terén is jól el vagyunk látva: a hátlapra egy 13 megapixeles, f/1.8-as Sony IMX214 szenzor került dupla LED villanóval, az előlapon pedig szintén egy Sony gyártmányú egység teljesít szolgálatot, 8 megapixeles felbontással.

Különleges Z-alakú tokkal érkezik az UMi Zero

Különleges Z-alakú tokkal érkezik az UMi Zero

Az UMi Zero Android 4.4-es szoftverrel érkezik, az akkumulátora pedig 2780 mAh-s, ami azért nem olyan rossz a 6.4 mm-es vékonysághoz képest. Van gyorstöltési lehetőség, a gyári 3 amperes töltőfejjel 15 perc alatt 5%-ról 40%-ra húzható fel az akksi szintje, ha pedig nincs a közelben a töltő, akkor 10%-nál bekapcsol az energiatakarékos mód, amivel további 24 óra készenléti idő hozható ki a készülékből.

umi zero-tolto

Az UMi Zero már nálunk is kapható a Ping Digital jóvoltából. Náluk, illetve partnerboltjaikban 89.900 Ft-os áron vásárolható meg a készülék egy év teljes körű garanciával és támogatással.

Hogy tetszik?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid