Megjelent az utánvétes szállítás a GearBest oldalán

0

Mióta lehet Kínából rendelni különféle cuccokat, az egyik legjobban hiányolt lehetőség kétségkívül az utánvétes szállítás. Sokaknak nincs PayPal-fiókja, vagy csak nem szeretnek előre fizetni, aztán heteket várni a termékre, mert azon aggódnak, hogy mi lesz, ha nem is kapnak semmit a pénzükért. A tapasztalt rendelőknek persze ez nem jelent problémát, hiszen tudják, hogy a PayPal teljes védelmet nyújt, de a GearBest meghallgatta a felhasználók kérését, és végre bevezették az utánvétes szállítást.

A Cash on Delivery (COD), vagyis utánvétes szállítás pont azt jelenti a GearBest-nél is, mint máshol, vagyis megrendeled a terméket, és majd csak a futárnak kell kifizetni az árát (Magyarországon forintban), amikor hozza a csomagot. Egyelőre csak korlátozott számú (kb. 1400) terméknél érhető el az utánvét, és csak akkor, ha a rendelés összege 20 és 100 dollár közé esik.

Az alábbi linkeket találod ezeket a termékeket:

Két terméket is rendelhetsz egyszerre utánvéttel, de arra figyelj, hogy csak olyanokat válassz, amelyekre elérhető ez az opció. Ezeknél megjelenik egy kék “COD” jelzés a terméklapon a szállítási lehetőségek mellett.

A rendelési oldalon ne felejtsd el kiválasztani az “Utánvétes szállítás” lehetőséget. Ennek természetesen van egy pár dolláros díja, amit bele kell kalkulálni a végösszegbe, a vámolásra pedig ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint a normál rendeléseknél. (Vagyis ha 37 euró (~42 dollár) alatt van a végösszeg, akkor nem kell semmit fizetni, fölötte számolni kell az áfával és a kezelési költséggel, ha megfogják a csomagot.)

Még valami: ha különböző raktárakból rendelsz együtt utánvétes termékeket, akkor az utánvét díját többször számolják fel, erre nem árt odafigyelni.

Egyelőre nincs tapasztalatunk ezzel az új lehetőséggel, még csak most indult be, de mindenképpen teszünk vele egy próbát, és beszámolunk majd róla. A GearBest oldalán ezt írják:

Az utánvétes szállítás más néven COD a GearBest által kínált új szállítási mód. Ez egy kockázatmentes szállítás, ahol csak az áru kézbesítésekor kell fizetni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a csomagot nem bonthatja ki, amíg annak összegét szállítási partnereinknek meg nem fizette. Az utánvétes Magyarország minden településére elérhető!

Linkek még egyszer:

További infók az utánvétes szállításról ezen a linken.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid