Képeken és videón a OnePlus 7 – Ilyen lesz az új csúcsmobil!

0

Ha velünk együtt követitek a telefonos világ híreit, akkor már Ti is hallottatok ezt-azt a OnePlus következő nagy dobásáról. A OnePlus 7 most végre megmutatta magát teljes dicsőségében, egyrészt renderképeken és renderelt videón, illetve grátiszban egy fotó is kiszivárgott a mobilról.

A rendereket mondhatni már hagyományosan @OnLeaks jóvoltából tekinthetjük meg, aki az eddigi specifikációk, jellemzők, kiszivárgott adatok alapján készítette el a OnePlus 7 3D-s dizájnját. Bár ezek még nem a hivatalos anyagok, de a korábbi tapasztalatok alapján már szinte teljes mértékben a végleges kinézetet mutatják.

A OnePlus 7 várhatóan periszkópszerűen kiemelkedő előlapi kamerával debütál, ami megmagyarázza a korábbi pletykákat az előlapot szinte teljesen elfoglaló képernyőről, amin nincs semmilyen szenzorsziget.

A hátlapon tripla kamerás képrögzítő kiépítés lesz, de erről egyelőre semmit nem tudni. A megjelenítő rejtekében pedig egy ujjlenyomat-olvasó is ott feszíthet.

A formaterv további elemei nem mutatnak gyökerest eltérést a OnePlus mobilok legutóbbi két generációjától, aki ismeri a márkát, annak nem lesz újdonság a külcsín.

Végül, de nem utolsósorban, íme a már említett fotó, ami rövid időre feltűnt a Weibo-n, majd később el is távolították. A renderek alapján eléggé hitelesnek tűnik, persze a fenntartásaitokat ne vigyétek nagyon messzire, hiszen a fénykép messziről sem nevezhető minden kétséget kizáróan autentikusnak.

Több periszkópos okostelefon is létezik a piacon, illetve fejlesztés alatt is vannak hasonló masinák, bármelyiket látjuk ezen a képen. Mindenesetre a kérdés adott: ha valóban ilyen lesz a OnePlus 7 külalakja, és mellépakolják a szokásos csúcshardvert, Ti vevőek lesztek rá?

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid