Nem kapsz 50 dollárért Samsung Galaxy Foldot vagy Huawei Mate X-et!

0

Az utóbbi hetekben két komoly hajlítható telefont is bemutattak, az egyik a Samsung, a másik pedig a Huawei fejlesztése. Bár egyik mobil sem kapható még, mégis több hirdetésben is felbukkantak, ráadásul rettentően kedvező, szinte filléres áron.

A Facebookon több olyan hirdetésre is bukkantunk a napokban, amelyek a Samsung vagy a Huawei új hajlítható mobilját promózzák.

A specifikációk többnyire stimmelnek, és a képeken, illetve videókon a valódi készülékek szerepelnek, de nyilvánvalóan átverés mind. Ez már az 50 dolláros áron is látszik, hiszen ezek a készülékek valahol 2000 dollár környékén, vagy még ennél is drágábban lesznek kaphatók amikor majd megjelennek.

A legtöbbeknek valószínűleg egyből leesik, hogy ezek kamu hirdetések, de biztos akadnak néhányan, akik bedőlnek nekik, máskülönben nem is lennének ilyenek. Sajnos a Facebook sem igazán javít a helyzeten, pedig megtehetnék, hiszen minden hirdetést moderátoroknak kell elfogadni, de ezek simán átmentek a szűrőn.

Így néz ki a kamu webshop

Ha tehát valakinek esetleg nem lenne egyértelmű: még hónapokin nem lesz kapható sem a Samsung Galaxy Fold, sem a Huawei Mate X, és később is csak méregdrágán, bőven félmillió forint fölötti áron!

Persze néhányan bizonyára úgy vannak vele, hogy 50 dollár nem nagy kockázat. Lehet hogy nem kapnak semmit, de ha mégis elküldik nekik a készüléket, akkor meg rengeteget nyernek vele. Ez egy naiv hozzáállás, senki nem ad töredék áron vadonatúj, méregdrága műszaki cikkeket, kereken NULLA százalék az esélye annak, hogy ezek a hirdetések valódiak legyenek.

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid