Utolsó darabok: Xiaomi Roborock S50 robotporszívó EU raktárról

0

Ha valaki robotporszívót szeretne, és nem a legolcsóbb típusok között keresgél, akkor a Xiaomi 2. generációs kütyüje, a Roborock S50 az egyik legjobb választás. A termék újra elérhető a Tomtop EU raktáráról, ezúttal már az utolsó darabokat szórják ki akciós áron.

Xiaomi Roborock S50-ről már számtalanszor írtunk, így a tudását most nem részletezném, de annyit azért érdemes róla leírni, hogy kiemelkedően jó szívóerővel rendelkezik, fel is tud mosni, és akár 2 cm-es küszöbön is átmegy. Az útvonalat intelligensen tervezi meg, először feltérképezi a szobát, illetve az egész lakást, amiről térképet is rajzol. A mobilos appban mindent végig lehet követni, és vezérelhetjük a működését, de teljesen automatikusan is megcsinálja a takarítást, majd ha végzett, visszamegy a dokkolójára tölteni.

Egy nagyon bevált termékről van szó, ami simán megéri a jelenlegi 439.99 dolláros árát (a WD7920 limitált kuponnal egy kis plusz kedvezményt is kaphatsz). Jó hír, hogy EU raktárról szállítanak, így garantáltan nem vámolják meg a csomagot. Részletek és rendelés az alábbi linken:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid