Már tesztelik a Samsung Galaxy S9 Android 9.0-s frissítését

0

Úgy néz ki, hogy a Samsung a szokásosnál hamarabb elkezdte fejleszteni a legfrissebb Androidot a csúcsmodelljére, de azért még nem érdemes túlzottan fellelkesülni a tulajoknak.

A GFXBench tesztprogram adatbázisában tűnt fel egy S9 modell, egész pontosan az Exynos 9810 által hajtott, SM-G965 jelölésű Galaxy S9+, ami már Android 9-es verziót futtat, bár a kiírás nem teljesen egyértelmű. Mindenesetre ebből arra lehet következtetni, hogy a Samsung már dolgozik az S9 széria Android Pie frissítésén, ami remek hír.

Tavaly szeptember 8-án jelentek meg az első hírek, amelyek szerint a Samsung elkedett dolgozni a Galaxy S8 Oreo frissítésén, tehát úgy néz ki, idén hamarabb megindult a folyamat.

Arról sajnos még nincs hír, hogy mikor kezdődhet meg ténylegesen a frissítés, de a korábbi évek tapasztalatai alapján erre egész biztosan nem kerül sor az év vége előtt. A Samsung ráadásul más gyártókkal ellentétben semmilyen hivatalos infót nem adott még ki arról, hogy mikor, és milyen modellekre tervezi kiadni az Android 9.0 Pie rendszert.

Forrás: GFXBench, via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid