Utolsó nagy frissítését kapja a Samsung Galaxy A72

0

A Samsung a hírek szerint már megkezdte a Galaxy A72 mobilok One UI 6.0 frissítését Oroszországban. Az interfész mellé természetesen jár az Android 14 főverzió is, viszont több nagyobb frissítést már nem fog kapni a készülék.

Egyelőre tehát az orosz Samsung Galaxy A72 tulajdonosok örülhetnek az új szoftvernek, de hamarosan további régiókban is elérhetővé válhat a frissítés. Az okostelefon ezzel lényegében el is érkezett pályafutásának végéhez, mivel ez az utolsó nagyobb rendszerfrissítés, amelyet megkap.

A mobil 2021 tavaszán indult hódító útjára a középkategórián belül, akkor még Android 11 rendszerrel a fedélzeten, vagyis összesen három zöld robotos verzió jutott el rá, ami a szegmensen belül mindenképpen elismerést érdemel.

Az új szoftver firmware-száma az A725FXXU6EWL4, a telepítéséhez szükséges adatcsomag pedig mindössze 2 GB-ot foglal, és részét képezi a decemberi biztonsági folt is. Ami azt illeti, a Samsung nem teljesen engedi el a Galaxy A72 tulajdonosok kezét, valószínűleg egy évig még érkezni fognak rá a biztonsági frissítések, szóval fejfájás nélkül lehet majd a telefonnal mobilbankolni, és ilyesmi.

Talán az sem lehetetlen, hogy a One UI 6.1 is eljut rá, miután megjelennek a Galaxy S24 készülékek, de erre már azért nem vennénk mérget. Ha türelmetlen vagy, a Beállítások menüben ellenőrizheted, hogy megérkezett-e már hozzád a frissítés, de ha nem, vélhetően már nem kell sokat várnod, és te is telepítheted.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid