UW90 okosóra – vízálló, sportos kütyü rengeteg extrával

0

Mai cikkünkben egy olyan okosórát mutatunk be nektek, amit rengeteg extrával láttak el, így sportolóknak és a kirándulások szerelmeseinek különösen ajánlott.

Az UW90 okosóráról már a sportos dizájnja elárulja, hogy őt bizony aktív felhasználóknak tervezték, nem pedig az otthon ülőknek. Az 1.2 colos always-on kijelzőt karcálló üveg és rozsdamentes acél keret védi, így nem kell majd féltenünk a kimozdulások alkalmával. Sokak számára érdekes lehet, hogy 6 fajta órakinézet közül választhatunk.

100 méterig vízálló, így a víztől sem igazán kell majd tartanunk, de az erdőben is hasznunkra lesz, mivel GPS-szel szerelték, ez pedig nagyon jól jöhet. A hozzá adott applikációval használva elég megadnunk az úticélt, és iránytűként mutatja majd számunkra az utat, ráadásul a megtett útvonal koordinátáit is rögzíti. Ha eltévednénk, akkor sem kell kétségbe esni, mivel az óra képes minket akár visszavezetni az adott útvonalon a kiindulási pontra is.

Mivel főleg sportoláshoz tervezték, így kapunk egy rakat módot, ahol az adott mozgásra jellemző tulajdonságokat figyeli és rögzíti, hogy utána ezeket kielemezhessük az alkalmazáson belül. Ezek mellett olyan információkat is megjelenít, mint a hőmérséklet és páratartalom.

Az akkumulátor egész jó használati időt biztosít, mivel standby módban akár 20 napig is bírja, míg átlagos használat mellett 4-9 napig megy el egy szuflával. A GPS terheli leginkább, ez esetben 10.5-14.5 órát adott meg a gyártó.

Az UW90 okosóra tehát remek választás lehet az örökmozgók számára, és az ára sem vészes. A WDUW90 kuponkód segítségével 66.14 euróért tudjátok megrendelni, ami kb. 21.600 Ft. Érdemes Duty free shippinggel kérni, hogy megkíméljétek magatokat a váratlan költségektől. Ha szeretnétek egy ilyen órát, akkor ezen a linken rendelhetitek meg.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid