Négy hátlapi kamerás Samsung mobil jöhet még idén

0

Ice Universe aránylag megbízható forrásnak mondható, ha tech újdonságokról, és azok idő előtti kifecsegéséről van szó. Az ilyen szivárogtatókat amúgy vagy a gyártó(k) tartja felhajtás keltésére, vagy tényleg nem mindennapi kapcsolatokkal rendelkező, és minden hájjal megkent illetőkről van szó. Akárhogy is, emberünk úgy tudja, még az idén olyan Samsung mobil jön, aminek négy hátlapi kamerája lesz…

Abból kiindulva, hogy a Galaxy Note 9 hátlapján két olyan kamera van, amelyek jelenleg az egyik legjobb képrögzítő konstrukció részeit képezik, elég nehéz elhinni, hogy a Samsung szeretné ezt máris überelni. Persze attól még létezhetnek különböző prototípusok, és kísérleti gépezetek, hiszen egy olyan gyártó, mint a Samsung, az állandó innovációról szól.

Ice Universe szerint ez nem egy távlati készülék, még az idén meg fog jelenni, habár nem képezi részét a Galaxy S családnak, és semmi köze nincs az érkezőfélben lévő hajlítható okostelefonhoz sem. (A szivárogtató a fenti tweetje után egyértelműen jelezte, hogy a kérdéses készüléken mind a 4 kamera hátul lesz, és azt is, hogy idén számíthatunk a különleges újdonságra.)

Olyan túl sok idő nincs már 2018-ból, szóval rövid időn belül kiderül, mennyi volt a valóság ebben a híresztelésben. Talán semmi, pedig Ice Universe eddig csak a megbízhatóságát bizonyította. Szerintetek?

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid