Valódi fotókon a következő Sony csúcsmodell

0

Ha emlékeztek rá, nem olyan régen csodálhattuk meg a Sony Xperia XZ1 hátlapját valódi fotókon. A japán vállalat rajongóinak legnagyobb örömére most viszont szinte minden elképzelhető szögből rálátást kapunk az érkező csúcsmodellre.

A telefon magán viseli az Xperia mobilok tipikus formatervi jegyeit, így igazából túl sok kommentálni való nincs ezeken a képeken. Ha szeretted a japánok telefonjait, vélhetőleg az XZ1 dizájnjában is kedved fogod lelni.

A fényképek mellett szó esik a specifikációkról is az új értesülésben, ami lényegében megerősíti a korábban napvilágra került szóbeszédek tartalmát. A belső erőt egy Qualcomm Snapdragon 835 szolgáltatja, a HDR képernyő képátlója 5.2 huvelyk, a hátoldali kamera felbontása pedig 19 megapixel lesz. A képrögzítő apparátus megkapja a Motion Eye funkciót is (960 fps-es lassítás). Az előlapi kamera 13 megapixeles lesz.

A mobil az IP65/68 szabványnak megfelelően fog ellenállni az elemek hatalmának. A készüléket várhatóan a berlini IFA kiállításon fogják bemutatni, és már szeptember 10-től forgalomba kerülhet.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid