Váratlanul törölték a Motorola mai bemutatóját

0

A Motorola Razr 2022 és az X30 Pro bemutató eseménye, amely a tervek szerint ma, helyi idő szerint 19:30-kor kezdődött volna Kínában, elmarad. A Motorola nem közölte az esemény törlésének okát, és egyelőre nem jelentett be új időpontot sem.

A Motorola bejelentése Nancy Pelosi, a Fehér Ház amerikai elnökének a mai nap folyamán várható tajvani látogatása előtt történt, ami fokozta a feszültséget az ázsiai térségben, mivel Kína Tajvant saját területének tekinti, és figyelmeztette az Egyesült Államokat, hogy “meg fogja fizetni az árát” Pelosi tajvani látogatásának, amelyet Peking provokatív lépésnek tekint.

Nem világos, hogy ezek az események kényszerítették-e a Lenovo tulajdonában lévő márkát a mai bemutató elhalasztására, vagy más oka van, de jelenleg csak annyit tehetünk, hogy várjuk a Motorola további tájékoztatását a Razr 2022 és az X30 Pro bemutatójáról.

A Motorola Razr 2022 és az X30 Pro is Snapdragon 8+ Gen 1 lapkával lesz felszerelve. Előbbi készülék a gyártó legújabb hajlítható kijelzős megoldása lesz, utóbbi pedig a 200 megapixeles kamerája miatt lehet majd érdekes többek között.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid