A vártnál is olcsóbb lehet a Samsung második hajlítható mobilja!

0

Újabb infók érkeztek a Samsung hamarosan bemutatkozó, hajlítható kijelzős kagylótelefonjáról, és néhány fontosabb jellemző mellett az árra is fény derült.

Kezdjük is mindjárt azzal, hogy valószínűleg nem Galaxy Fold 2 lesz a mobil végleges neve, a Fold valódi utódja később várható, talán augusztusban. A szóban forgó hajlítható kagylómobil viszont már a Galaxy S20 szériával együtt bemutatkozik februárban, de nem kap friss csúcskategóriás hardvert, Snapdragon 865 helyett a tavalyi 855-ös lapka dolgozhat majd benne (minden régióban, vagyis nem lesz Exynos procis verzió). A készülék modellszáma SM-F700F, és azt lehet még tudni róla, hogy a belső kijelzője 6,7-6,9 col körül lesz, Infinity-O megoldással, és a kameralyukba egy 10 MP-es érzékelő kerül.

A készülék a legfrissebb hírek szerint nagyjából 1 millió koreai wonba kerül majd a gyártó hazájában, ami átszámolva durván 845 dollár vagy 250 ezer Ft. Ezzel nem csak a Galaxy Foldnál és a Huawei Mate X-nél lesz sokkal olcsóbb, hanem még az 1500 dolláros Motorola RAZR-nél is. A hazai ár persze magasabb lesz (már amennyiben megjelenik nálunk), de valószínűleg nem fogja elérni a top csúcsmobilokat.

A Samsung “megfizethető” hajlítható kagylótelefonjáról pár fotónk is van már, igaz, ezek még egy prototípusról készültek, így nem biztos, hogy pontosan ilyen lesz a végleges modell:

A bemutató február 11-én várható, kíváncsian várjuk!

Források: MySmartPrice, PhoneArena, LetsGoDigital

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid