Ismét feltűnt a OnePlus 8 Lite

0

A OnePlus 7T szériát követő okostelefonok, vagyis a OnePlus 8 és annak Pro variánsa valamikor 2020 első felében fognak debütálni, érkezik azonban egy a középkategóriába szánt OnePlus 8 Lite – már ha ez lesz a neve – is. Nemrégiben lehetett hallani erről a mobilról, napvilágra került néhány render, most azonban egy talkshow közben feltűnt maga a telefon is, vagy legalábbis annak egy dummy-ja, tehát működésre nem alkalmas, bemutató példánya.

A OnePlus vezérigazgatóját meghívták egy beszélgetős műsorba, ahol Peter Lau jóvoltából számos egyéb OnePlus készülék mellett a kínai vállalat középkategóriás telefonja is feltűnt egy átlátszó dobozban. A kék mobil az, amelynek jól látszik a hátlapja:

A fotón feltűnik a OnePlus 8 Lite hátlapja

A fotó lényegében igazolja a korábban látott renderelt képeken lévő dizájnt, amelyeken tripla kamerás képrögzítő egységre lehetünk figyelmesek. Azért ha megnézitek a szerkesztett képet és a bemutatódarabot, lehet látni némi különbséget a kamerarendszerben, ezért a renderelt képekért felelős @OnLeaks módosított is kicsit a saját CAD szerzeményeit.

Korábbi renderkép

Új, frissített renderkép

A talkshow közben az egyik vendég még kézbe is veszi a készüléket, de mivel időközben eltávolították a hangsávot, egyszerűen nem lehet tudni, egészen pontosan miről beszélnek.

Persze nem lehetünk száz százalékig biztosak abban, hogy valóban a OnePlus 8 Lite az, amit látunk, de tekintve a nyilvánvaló hasonlóságokat a fotók és a korábbi renderek között, nagy valószínűséggel róla van szó. Maga a gyártó nem nyilatkozott a témával kapcsolatban, a kínai cég egyelőre csendben van, de azért már akadnak spekulációk, hogy mire lehet számítani a készüléket illetően. Feltételezések szerint a mobil burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 765G lapkakészlet végzi majd a számításokat, míg a normál modellekben Snapdragon 865 teljesít majd szolgálatot.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid