Lesz Lite verzió a OnePlus 8-ból, így nézhet ki

0

Bár még nagyon messze van a bemutató, már októberben láttunk olyan rendereket, amelyeken a OnePlus 8 és 8 Pro telefonok láthatóak. Most pedig kiderült, hogy lesz egy Lite variáns is, és ez a mobil szintén megmutatja magát teljes pompájában.

Ezúttal is a népszerű szivárogtató, OnLeaks áll a renderek mögött, amelyekből kiderül, hogy a OnePlus 8 Lite sokban hasonlítani fog az alap modellhez, de azért lesznek eltérések is. Olyasmikre kell gondolni, mint a vastagabb keret a megjelenítő körül, vagy a középre igazított bevágás, ami az előlapi kamerának ad otthont. A képernyő képátlója 6,4 és 6,5 col körüli lehet, ezt még nem tudni pontosan.

A készülék hátlapja hajlított lesz és üvegből készül, felül pedig egy állított téglalap alakú kamerarendszert látni, amiben LED villanó, valamint két lencse feszít, és mellettük egyéb érzékelők is vannak, talán ToF szenzor és egy lézeres autofókusz.

Amit nem látni a hátoldalon, az az ujjlenyomat-olvasó, ami azt jelentheti, hogy a biometrikus szenzor a képernyő alá lesz szerelve, ebből pedig az következik, hogy a kijelző AMOLED technológiára épülhet. Ez egyébként valószínűleg 90 Hz-es lesz, a gyártó korábbi nyilatkozata alapján ugyanis már nem szerelnek ennék gyengébbet telefonba.

A gombok elhelyezése, a SIM foglalat, az USB-C port, valamint a hangszórók pontosan ott és úgy vannak, ahol és ahogy a OnePlus 8 mobilokon. A Lite variáns azonban valamivel vastagabb lesz, mint társai, nagyjából 8,6 mm-re lehet számítani, mondjuk az olcsóbb ár fényében ez annyira nem nagy negatívum.

Mivel a felsőkategóriában igyekeznek majd sikert aratni, a OnePlus 8 és 8 Pro modellek vélhetően a nemrégiben bemutatott Qualcomm Snapdragon 865 lapkakészlettel fognak debütálni, míg a OnePlus 8 Lite valamilyen középkategóriába sorolható chipsettel kerülhet a dobozba (talán Snapdragon 765?). Egyelőre a cég felől semmilyen hivatalos bejelentés nem érkezett a OnePlus mobilok következő generációjáról, szóval nem érdemes mérget venni ezekre a renderekre, sem a szóbeszédekre, ami viszont biztos, hogy még fogunk hallani ezekről a készülékekről.

Forrás, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid