Végleg meghívómentes lesz a OnePlus 2

0

A OnePlus a nemrég véget ért Black Friday akciója után már be is jelentette a következő nagy dobását: december 5-től végleg meghívómentessé válik a 2016-os zászlóshajó-gyilkos. 

A OnePlusnak két oka is van az ünneplésre: a megszokott karácsonyi mizéria mellett ugyanis a 2. szülinapját is most fogja ünnepelni a gyártó. Ennek örömére új akciókkal készülnek. Vagyis nem teljesen újakkal…

A karácsonyi kedvezmények ugyanis majdnem megegyeznek a Black Friday akciókkal. Azaz: a One-é 90%-kal, míg a többi kiegészítő 10%-kal van leárazva. Ugyanúgy visszatér a OnePlus X és 2 meghívó nélküli megvásárlásának opciója. A különbség csak annyi, hogy míg az X csak december 5. és 7. között, addig a OnePlus 2 végleg meghívómentes lesz.

OnePlus-2-header-1

Van egy másik érdekességünk is a OnePlusszal kapcsolatban erről a hétről. Történt ugyanis, hogy a gyártó a klasszikus csúszásmentes anyagából készített egy új tokot, ami a Sandstone nevet viseli. Ez a tok azonban mindenkit meglepve nem egy OnePlus mobilra, sőt, még nem is egy androidosra, hanem az iPhone 6 és 6s készülékre készült. Szerintetek mi a célközönsége egy hatalmas  OnePlus logóval ellátott iPhone toknak?

OnePlus

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid