Véglegesen lecsökkent a OnePlus 2 ára

0

Ha sűrűn olvasod a Napidroidot, akkor biztosan nem ismeretlen számodra a zászlóshajógyilkos OnePlus 2. A gyártásáért felelős kínai vállalat fejesei folyamatosan azon töprengenek, miként tehetnék termékeiket és a cégüket még népszerűbbé, éppen ezért nem restek az újításokra vagy az akciókra. Ezek a rendkívül szimpatikus emberek úgy döntöttek, olcsóbbá teszik a OnePlus 2-t, ráadásul véglegesen. 

Tényleg nem nyugszanak egy percet sem a OnePlus munkatársai, legutóbb a OnePlus X-et tették meghívó nélkül is megvásárolhatóvá, de az sem kis dolog, hogy minden 100 dollár értékű rendelés felett ingyenes kiszállítással kedveskednek.

oneplus-2-official

A OnePlus 2 eddigi ára 130 ezer forint volt, de most már 114 ezerért a Tiéd lehet, ami pedig különösen vonzó ebben az ajánlatban, hogy a 64 GB belső tárhellyel ellátott, 4 GB RAM-mal szerelt modellről van szó. A 16 GB-os variánst pedig örökre nyugdíjazta a gyártó. Ráadásul a leárazás visszamenőlegesen is érvényes, hiszen aki az elmúlt 15 napon belül rendelte meg magának a telefont, az visszakapja a különbséget. A OnePlus ezzel véleményünk szerint kimaxolta a jófejséget, ha érdekel az ajánlatuk, kattints ide. Az “akció” végleges, szóval nem érdemes újabb árcsökkentésre számítani a közeljövőben.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid