Végre tabletekre és hajlítható telefonokra is optimalizálták a TikTok appot

0

A népszerű közösségi appok általában elég lassan alkalmazkodnak a különféle kijelzőméretekhez, elég csak az Instagramra gondolni, ami mindössze pár hónapja néz ki rendesen tableteken. Most a TikTok kapott egy nagyobb frissítést, végre ezt is kényelmesen lehet használni a nagyobb eszközökön.

A TikTok legújabb verziójával az app sokkal jobban néz ki és jobban is működik a hajlítható készülékeken, illetve a táblagépeken.

A vállalat közleményében az alábbi újításokat emelik ki:

  • Tiszta videófolyam: Élvezze a kifinomultabb videó feedet, amely a tartalmakat nagyobb tisztasággal mutatja be.
  • Egyszerűsített navigációs sávok: Navigáljon könnyedén a TikTok-on a képernyő tetején és alján található elegáns navigációs sávokkal, amelyekkel könnyen elérheti kedvenc funkcióit és lapjait.
  • Fekvő és álló nézet támogatása: Nem számít, hogyan tartod a készülékedet, a TikTok mostantól fektetett és állított módban is működik.

Az alkalmazás persze továbbra is az álló formátumú videókra összpontosít, de legalább most már fektetett módban is használható, ami a vízszintesen összecsukható készülékek és a táblagépek alapértelmezett módja. Ezeket persze bármikor elfordíthatod 90 fokkal.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid