Vernee Thor Plus – Az akkumulátorok úttörője

0

Napjainkban egyre nagyobb kijelzővel jelennek meg a mobilok, miközben egyre több program fut rajtuk. Ha ehhez hozzávesszük a növekvő használati igényt, rögtön láthatjuk, hogy égető probléma lett megoldást találni az egyre nagyobb energiafogyasztásukra.

Sok gyártó épít be óriás akkumulátort a készülékükbe, de egyelőre a Vernee megoldása tűnik a legígéretesebbnek. Egy mindössze 7.9 mm vékony mobilba sikerült 6200 mAh-s telepet beépíteni, mely kiemelkedik a mezőnyből.

A Thor Plus tervezője szerint a telefon egy újféle alaplapi megoldást használ, és részben ennek köszönhetően sikerül ekkora aksit beszerelni. Emellé a Samsung telefonokból jól ismert Super AMOLED kijelzőre esett a választás, ami szintén vékonyabb az átlagos IPS paneleknél. Ezen látszik, hogy nem spóroltak a minőségi alkatrészekkel, és mindent elkövettek a fejlesztők, hogy minél karcsúbb készüléket alkossanak.

A Thor Plus-ban egy egyedi takarékos móddal egészül ki az Android 7.0-s rendszer, így optimalizálva az akkumulátor használatot. A gyorstöltés sem maradt ki, így minden adott a brutális üzemidőhöz, melynek köszönhetően elvileg akár 20 órán keresztül is tudunk filmezni. Személy szerint mi alig várjuk, hogy tesztelhessük az újdonságot.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid