Késik az Android 8.0, de már megvan az érkezés pontos dátuma

0

Eredetileg erre a hétre vártuk az Android O végleges kiadását, ami minden bizonnyal a 8.0-s verziószámot kapja, de úgy néz ki lesz némi csúszás. Szerencsére nem kell sokat várnunk, még a hónap vége előtt megérkezik az új szoftver.

Az egyik leghíresebb kiszivárogtató, Evan Blass árulta el Twitteren, hogy nagy valószínűséggel augusztus 21-én adja ki a Google az új Androidot. Ekkor persze még csak kevesen tudnak majd frissíteni, első körben ugyanis a Pixel, Pixel XL, Pixel C, Nexus 5X, Nexus 6P és Nexus Player készülékek kapják majd meg az Android 8.0-t.

A hírt az AndroidPolice egyik szerkesztője is megerősítette, aki szintén nagyon jól értesült.

Augusztus 21-én egyébként teljes napfogyatkozás lesz Észak-Amerikában a késő délutáni, esti órákban, és talán ez is közrejátszik abban, hogy a Google ezen a napon leplezi le az Android O végleges nevét.

Az újítások között megtaláljuk majd az értesítési csatornákat, az adaptív ikonokat, a kép a képben funkciót, illetve sok minden mást. Rendszerszinten fog például működni az automatikus kitöltés, és megint változik a beállítások menüje. Ezekről itt olvashatsz bővebben.

Várod már az új Androidot?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid