Akár játékra is ajánlott a Vernee M5

0

Ha valaki egy megfizethető, de jó teljesítményű készüléket keres, akkor annak telitalálat lehet a Vernee filléres okostelefonja.

Kompakt méret, elegáns megjelenés, és árához képest jó teljesítmény – ezzel lehetne jellemezni a Vernee M5-öt. Nem a szokványos kis méret/gyenge teljesítmény vonalat követi, mivel 8 magos 64 bites processzorral szerelték fel, és 4 GB rendszermemóriát kapott. Mindezt 32 vagy 64 GB tárhellyel megtoldva, amit akár egy 128 GB-os kártyával is tovább bővíthetünk.

Nemrég érkezett egy videó is, ahol játék közben láthatjuk az M5-öt:

A videón éppen a Arena of Valor játékkal játszanak, ami egyébként a számítógépen elterjedt LoL egy mobilos klónja, és az utóbbi időben rendkívül népszerű lett. Szemmel láthatóan nagyon szépen fut a játék, sem az animációknál, sem az effekteknél nem látni lassulást, és mivel egy gyorsaságot igénylő játékról beszélünk, nem férne bele a legkisebb akadás vagy lassulás sem.

A gyártó nagyon büszke a készülék teljesítményére és optimalizációjára. Az M5-be az MTK6750-es 8 magos megoldása került, ami elegendő teljesítmény nyújt, miközben jól gazdálkodik az energiaforrásokkal, emellett a melegedés miatt sem kell aggódni. Még a legizzasztóbb játékok alatt sem fog felforrósodni a készülék, ami szintén előnyt jelent a játékosoknak.

Kétféle kiszerelésben,  32 GB és 64 GB tárhellyel elérhető a készülék, és mellé 4 GB memória társul. A Google szerint az Android 7.0-hoz ennyi memória az ajánlott mennyiség, és ehhez még hozzá jön a Vernee által nyújtott optimalizálás, ami közel tökéletessé teszi a felhasználói élményt.

A gyártó által készített VOS rendszer (ami az Android 7.0-ra épül) optimalizálásai mellett a 4 GB memória hasonló élményt biztosít, mint egy 6 GB memóriával ellátott másik készülék – állítja a Vernee.

Akkumulátorból egy 3300 mAh-s került az M5-be, ami 13 órás videólejátszást is biztosít, és akár a 240 órás készenléti idő is elérhető.

Vasárnapig akciósan elérhető a Vernee M5, köszönhetően a Gearbestnek. Jelenleg 120 dollárért rendelhető, ami nagyjából nettó 31.000 Ft-nak fel meg, és ennyiért eléggé jó ajánlatnak tűnik. Ha megtetszett a készülék, akkor ezen a linket megvásárolhatjátok.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid