6 GB RAM-mal szerelt verzió is jöhet a Vernee MIX 2-ből

0

A Vernee MIX 2 “keret nélküli” mobil már előrendelhető, és remek megjelenésével, illetve korrekt hardverével nagyon jó ajánlatnak tűnik. Ráadásul nemrég jött a hír, miszerint egy erősebb modell is érkezhet 6 GB RAM-mal.

A legújabb hírek szerint a MIX 2-ből egy új verzió is érkezhet, ami 6 GB memóriával lenne szerelve. Mikor a Vernee bejelentette a készüléket, akkor még nem volt szó ilyesmiről, de most egyre több pletyka lát napvilágot az új kiadásról.

Persze a legtöbb vélemény szerint a 4 GB memória is kielégíti a felhasználók igényeit, akár játékról beszélünk, akár több alkalmazás egyidejű futtatásáról van szó. Azonban sok gyártó presztízsként kezeli, hogy tartsa a lépést a piaci trendekkel, ezért a Vernee is kiadhat egy erősebb, 6 GB RAM-mal szerelt modellt.

A gyártó igyekszik mindent elkövetni, hogy az első “keret nélküli” készüléke nagyon sikeres legyen, és próbál mindenféle igényt kielégíteni. Bizonyára vannak olyanok, akik kevésnek találják a 4 GB memóriát, és számukra érkezhet hamarosan az új kiadás.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid