4200 mAh-s aksi és gyorstöltés a Vernee MIX 2-ben

1

A Vernee “keret nélküli” készülék a tetszetős kinézet mellett kiváló üzemidővel bír, ráadásul egy friss videó is érkezett róla.

Megnyerő all-glass dizájn, és erős hardver egyvelege – ez lenne a Vernee MIX 2. A 6 colos és 18:9-es arányú kijelző 2160×1080 pixelt tartalmaz, és mindezt a Helio P25-ös 8 magos processzor hajtja. Emellett 4 GB memóriát kapott, illetve 64 GB háttértárral rendelkezik, és 13 megapixeles duál kamerával bír, amit a Sony gyárt.

Végre videót is tudunk mutatni a csodaszép készülékről:

A Vernee tudta, hogy egy ekkora kijelző mit sem érne egy komoly akkumulátor nélkül, így 4200 mAh-s telepet zsúfolt a kecses készülékházba. Viszonyításképpen a Xiaomi Mi MIX 2-be mindössze 3400 mAh-s akkumulátor került.

Nagyon örömteli, hogy 9V/2A-es töltővel látták el a telefont, és emellett gyorstöltés funkciót is kapott. A technológia a Pump Express+ nevet kapta, és 1 óra alatt képes 85%-ra tölteni az akkumulátort. Kíváncsian várjuk a teszteket, mert papíron nagyon meggyőzőnek tűnik a dolog.

Normális használat mellett 2 napig tart ki a MIX 2, de a VOS endurance módját aktiválva akár 3 napig is kibírja. A készenléti időt 7-9 nap között adták meg, de nyilván ezt csak minimális használat mellett tudja elérni a mobil.

A VOS endurance mód alatt láthatunk minden egyes részletet, hogy a kijelző, wifi, vagy akár az alkalmazások mennyit fogyasztanak, és itt tudjuk menedzselni majd a telefonunk energiafogyasztását. Ha aktiváljuk az intelligens energia gazdálkodási funkciót, a rendszer optimalizálja majd a fogyasztást, és megnöveli a használati időt.

Még mindig van esély a Vernee MIX 2-t 60 dolláros kedvezménnyel előrendelni, így mindössze 170 dollárba kerül. A kampány végével az ára visszamegy majd 230 dollárra, ami a végleges ára lesz. További információk a Vernee weboldalán találhatóak.

forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid