Jön a Vernee MIX 2

5

A Vernee is igyekszik lépést tartani a trenddel, és kiadják a saját telefonjukat, amelynél ők is igyekeznek minél jobban minimalizálni a keretet.

Érkezett egy poszter is az új jövevényhez, mely egyelőre még elég sejtelmesre sikerült, de az tisztán kivehető, hogy egy “keret nélküli” telefonról van szó. A megnevezésén nem gondolkoztak sokat, mivel a Xiaomi hamarosan érkező mobiljához hasonlóan a MIX 2 nevet kapta. Az általuk választott szlogen fordításban kb. annyit tesz, hogy “nem csak keret nélküli 2.0”, így számíthatunk valami másik különlegességre is, esetleg új funkcióra.

Egyébként érdekes, hogy a poszter is meglepően hasonlít a Xiaomi által kiadott képhez, illetve a készülék neve is ugyanaz, mégpedig MIX 2.

A Xiaomi poszterét megvizsgálva láthatjuk, hogy ők is ez a szlogent (bezel-less 2.0) választották, így a Vernee mondhatni “megfricskázta” őket. Ezek szerint igyekeznek valami olyat letenni az asztalra, ami túlmutat a konkurens készüléken, de egyelőre még nem tudni miről is lehet szó.

Kiszivárgott egy fotó is, mely alapján itt is 18:9 arányú kijelzővel lesz szerelve a telefon. Szépnek tűnik a MIX 2 a képen, és kiszúrhatjuk, hogy a sarkak enyhén le vannak kerekítve. Az is elképzelhető, hogy a Samsung Galaxy Note 8 által használt Infinity Display technikát használják majd fel.

A konfigurációról még nincs hír, de biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan elkezdenek szivárogni a részletek a készülékről. Év végére elég komoly kínálat lehet a piacon a “keret nélküli” telefonokból, így lesz miből válogatni, ha valaki ilyet szeretne.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid